Door al die coronamaatregelen merk je ineens dat je als mens een sociaal wezen bent. We kunnen eigenlijk niet zonder contact met andere mensen. We hebben een sterke behoefte aan het sociaal samenzijn met elkaar. Gelukkig gaan we de goeie kant op en zijn er inmiddels al behoorlijk wat versoepelingen. Het duurt niet zo lang meer of we kunnen weer met maximaal 30 personen samenzijn. Helaas zullen de grote evenementen met vele mensen nog wel even op zich laten wachten. Dat vraag om alternatieve manieren om feest te vieren en dus ook om zelf initiatief te nemen hierin. Denk bijvoorbeeld eens aan een cocktailbar op locatie. En er zijn nog meer mogelijkheden uiteraard. Lees er meer over in dit blog.

Zelf een feestje geven

Hierboven bespraken we al even de cocktailbar. Als je thuis redelijk de ruimte is dan is dat een heel erg goed idee. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cocktailbar met een tropische uitstraling met nog wat andere versieringen kom je helemaal in de zomerse mood en heb je een soort beachparty thuis. We raden daarbij overigens af om ook met zand te werken in je woonkamer, maar goed daar zijn vast goede alternatieven voor. Naast de cocktailbar kun je natuurlijk ook een koffiemachine huren. Ik noem maar wat als je kiest om de verjaardag van je kinderen eens wat groter te gaan vieren. Dan kan het handig zijn om een goede koffiemachine te hebben. Ten eerste gaat dat aanzienlijk sneller als je normale koffie apparaat en uiteraard komt daar over het algemeen hele goede koffie uit als je een goed apparaat huurt. De prijs van het huren weegt zeker niet op tegen de voordelen die je ermee kunt behalen. 

Andere voordelen van thuis feestvieren

Helaas is het zo dat de coronaproblematiek nog wel wat langer onder ons zal blijven. Niemand weet precies hoe lang dit nog gaat duren en of we echt zullen moeten wachten totdat er een vaccin is voordat er bijvoorbeeld weer grote evenementen kunnen worden georganiseerd. Thuis een feest geven is daarbij een goed alternatief. Door een cocktailbar te huren of een koffiemachine creër je bijvoorbeeld ook dat iedereen zichzelf kan voorzien van een drankje. Je hoeft daarbij dus niet aan elkaars glazen te zitten en je maakt het wat makkelijk om bijvoorbeeld afstand van elkaar te houden.