Het is niet makkelijk om je omgeving te verwennen met leuke en originele cadeaus. Hier zijn een paar toffe ideeën voor als je niet weet wat je moet kopen maar wel op zoek bent naar iets waar je iemand mee kan verrassen!

Gepersonaliseerde spullen

Hoe bedenk je een cadeau voor iemand als je al jaren op een rij bevriend bent. Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd makkelijk om steeds maar weer opnieuw origineel te zijn. Een zeepje elke verjaardag is ook weer zo wat. Je kunt de winkels afstruinen en steeds maar weer denken: dit wordt het niet. Wat kan je dan doen? De perfecte oplossing voor een jarig iemand waar je geen cadeau voor kan verzinnen is een gepersonaliseerd item. Steeds vaker wordt het gebruikt als cadeau, waar het eerder misschien meer een relatiegeschenk was in zakelijk opzicht. Maar wat is er nou leuker dan een item krijgen waar je naam op staat? Drinkflessen zijn vooral heel leuk om te krijgen omdat je ze langdurig kan blijven gebruiken. Het is eigenlijk altijd een origineel cadeau om te geven, zoals een gepersonaliseerde drinkfles bij Flaske.nl. mensen denken er meestal niet aan om het te geven en des te leuker is het om dat zelf wel te doen. Het is een weloverwogen cadeau en je zou er ook nog iets bij kunnen geven om het nog leuker te maken.

Dagje uit

Als je niet iets wilt inpikken en wilt geven kun je óok een dagje ergens naar toe cadeau geven. Dit is een manier om ook eens een dag samen te besteden en die dag in teken te laten staan van diegene die jarig is. En er valt van alles te kiezen. Je kan uiteten gaan in een andere stad maar je kan er ook voor kiezen om naar een natuurgebied te gaan en te wandelen. Dit is overigens een heel goed voorbeeld van een combinatie met de gepersonaliseerde drinkfles. Deze kun je geven en daarbij kun je benoemen waarom je het hebt gegeven: om mee te gaan op pad! De drinkfles is hier echt ideaal voor omdat het super makkelijk in gebruik is.

Groen

Je zou het misschien niet zeggen maar een cadeau wat eigenlijk altijd wel in de goede aarde valt, is een plant. Wat er zo leuk is aan een plant: je kan precies uitzoeken wat er bij iemand past. En de plant helemaal aanpassen aan het karakter van diegene. Zo voelt het alsnog alsof het gepersonaliseerd is zonder meteen een naam ergens op te hoeven plakken.