Je hebt vast wel is een heel leuk feestje meegemaakt. Maar wat zijn nou de allerleukste momenten uit je leven die je echt nog goed bijstaan. In dit artikelen vertellen we jou wat jij waarschijnlijk tijdens je latere jaren het meeste zal herinneren. Zo hebben we het over je vrijgezellenfeest, je eerste feestje met alcohol, en je trouwdag

#1 je eerste feestje

Misschien herinner je hem nu niet heel goed maar dat zal later wel terug komen. Je eerste feestje met alcohol. Een feestje waarbij je voor het eerst ‘legaal’ kon drinken. Vaak gingen deze feestje tot laat door en kwam je tegen de ochtend pas weer thuis of belandde je bij iemand thuis. De leukste momenten van zo’n feestje waren wanneer een van je vrienden weer iets stoms deed waardoor iedereen in een deuk lag. Dit waren op dat moment de leukste momenten.

#2 Je vrijgezellenfeest

Een feestje die waarschijnlijk pas later plaatsvond. Het feestje voordat je ging trouwen en dus niet meer vrijgezel bent. Je kan een vrijgezellenfeest zo gek maken als je zelf wil. Je kan van alles laten organiseren door je vrienden. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke dingen om te doen. Met een gek pak door de stad lopen en opdrachten doen tot een feestje tot diep in de nacht. Natuurlijk is het belangrijk dat je ook wat leuke activiteiten te doen krijgt. Wanneer je een feestje voor iemand anders regelt is het slim om een combinatie van leuke en ongemakkelijk dingen te doen. Dit zorgt voor een dag om nooit te vergeten.

#3 Je trouwdag

Dit zal 1 van je mooiste dagen uit je leven zijn. Een beetje afhankelijk van hoe oud je bent wanneer je dit leest, zal je achteraf ook toegeven dat dit 1 van de leukste momenten uit je leven zal zijn. Ook al zal dag op een gegeven moment wel vermoeiend worden vanwege alle mensen die steeds iets van je willen of de felicitaties enz. Een trouwdag is niet alleen voor jezelf een dag om nooit te vergeten maar ook voor vele andere vrienden en familie. Naast dat je een aantal serieuze elementen hebt op de dag zijn er natuurlijk ook genoeg momenten van vreugde en feest. Er mogen dan natuurlijk ook geen lekkere hapjes en drankjes ontbreken en een feestje tot diep in de nacht.

Wat vind jij het leukste moment uit je leven tot nu toe? Schrijf het op en bewaar het goed, en open het is over een aantal jaar en vervolgens weer een aantal jaren later. Je zal zien dat je lijstje steeds weer anders is.