Fosfatidylserine en fosfatidylcholine zijn beide belangrijke fosfolipiden in het lichaam. Fosfatidylserine is een belangrijk onderdeel van het celmembraan en is een onderdeel van de hersenen, het hart, de spieren en de botten. Fosfatidylserine helpt ook bij zenuwoverdracht en hersenfunctie. Fosfatidylcholine is een belangrijk onderdeel van het celmembraan en is ook een onderdeel van de hersenen, het hart, de spieren en botten. Fosfatidylcholine helpt bij de omzetting van voedsel in energie en helpt bij het behoud van gezonde celmembranen. Fosfatidylserine of fosfatidylcholine: wat is beter?

Wat zijn fosfatidylserine en fosfatidylcholine?

Fosfatidylserine en fosfatidylcholine zijn belangrijke fosfolipiden in het lichaam. Fosfatidylserine is een belangrijk onderdeel van het celmembraan en is een onderdeel van de hersenen, het hart, de spieren en botten. Fosfatidylserine helpt ook bij zenuwoverdracht en hersenfunctie. Fosfatidylcholine is een belangrijk onderdeel van het celmembraan en is ook een onderdeel van de hersenen, het hart, de spieren en botten. Fosfatidylcholine helpt bij de omzetting van voedsel in energie en helpt gezonde celmembranen te behouden.

Welke is beter?

Fosfatidylserine is een soort vet achtige stof die helpt bij fusies van het lichaam. Deze stof komt voor in vette vis wanneer je dus veel vette vis eet krijg je veel van deze stof binnen. Het stofje komt voor in de hersenen en in de organen. Wanneer je veel vis eet zijn je waardes op peil. Wanneer je niet veel vette vis eet, is het erg handig om Fosfatidylserine bij te slikken. Fosfatidylcholine is een goede vervanging voor choline. Fosfatidylserine is een middel voor volwassenen dus je moet het buiten bereik van kinderen houden. Dit middel draagt bij aan de normaal werking van de leverfunctie. Welke beter is is een afweging van de eisen die je stelt aan de middelen. Fosfatidylserine en fosfatidylcholine zijn beide belangrijke fosfolipiden in het lichaam.

 

Fosfatidylserine is goed voor

Fosfatidylserine is een middel wat goed is tegen van alles en nog wat als je het internet mag geloven er is echter nog weinig echt bewezen. Je moet er dus niet van uitgaan dat het veel kwalen gaat oplossen, maar je kunt wel gebruiken om kwalen te onderdrukken placebo is wel een bewezen effect dus in dat opzicht heeft het wel zin. Het zou wel kunnen zijn dat het wel zin heeft om dit soort middelen te slikken het is namelijk niet bewezen door elke onderzoeker dat het geen zin heeft. Het is dus aan je zelf of je dit middel wil gebruiken weeg dit dus zelf goed af, het is altijd een goed idee om het te overleggen met een dokter zoals je huisarts.