De teamuitjes zijn altijd belangrijke momenten voor het personeel. Dit zijn tenslotte de uitjes waar er een betere band opgebouwd kan worden, ook buiten het kantoor. Begrijp ons niet verkeerd, waarschijnlijk mag je jouw collega’s graag en vind je het geen enkel probleem om iedere dag tijd met ze door te brengen op kantoor, maar soms wil je ook gewoon even iets anders. Een andere omgeving en even geen zaken of gesprekken die werkgerelateerd zijn. De teamuitjes zijn hiervoor het perfecte moment. Maar hoe organiseer je nu deze uitjes in tijden van Corona? Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing gevonden.

Online borrel

Kon jij je ook zo verheugen op de vrijdagmiddagborrel? Nu we veel thuis aan het werk zijn, zit die vrijdagmiddagborrel er helaas bijna niet meer in. Of je bent niet op kantoor, of de anderen zijn niet aanwezig. Natuurlijk kan het wel met een kleiner koppel, maar dat is lang niet zo leuk en gezellig. Gelukkig is de online borrel de perfecte oplossing in deze tijd. Een online borrel is een borrel die wordt georganiseerd aan de hand van Teams of Zoom. Met een heerlijk verfrissend drankje kan je op deze manier alsnog de slopende werkweek achter jullie laten en met een goed gevoel het weekend starten. Als baas kan je hier natuurlijk een handje aan mee helpen door een borrelpakket te laten bezorgen bij het personeel thuis. Niet alleen ontzettend gezellig, maar ook meteen een leuke attentie. Een thuiswerk cadeaupakket is trouwens sowieso een leuk idee als je nog op zoek bent naar ideeën voor rond de feestdagen.

Online escape room

Zijn jouw collega’s iets minder van het borrelen, maar houden ze wel van een uitdagend uitje? Dan is de online escape room iets voor jullie. De normale escape is een kamer of ruimte waar je door middel van allerlei puzzels en raadsels uit moet komen binnen een bepaalde tijd. De online escape room is eigenlijk precies hetzelfde, maar dan werkt het via een speciaal platform. Met je team log je op dit speciale platform in en jullie spannende en meest uitdagende 60 minuten gaan in. Een betere teambuilding bestaat er bijna niet.

Online pub quiz

Wat ook nog een heel leuk idee is om te doen met het kantoor is een online pubquiz. Eigenlijk kan je dit ook wel zien als de vrijdagmiddagborrel XL. Gezellig met een borrel maar daarnaast ook leuke, grappige en bijzondere vragen beantwoorden. En het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord krijgt natuurlijk een leuke prijs.