Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In de vrije tijd of op kantoor worden sneakers gedragen. Logisch want sneakers zijn hip, stoer en bovenal super comfortabel. Bijna iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast liggen voor bijvoorbeeld vrije tijd of om mee te sporten. Voorheen werden sneakers meer als sportschoen gezien en was het niet netjes om deze op kantoor te dragen. Ondertussen zijn sneakers ontzettend veranderd maar het ook het beeld over sneakers en zijn ze veel beter geaccepteerd. Grote modemerken en maar ook goedkopere merken maken sneakers voor zowel mannen als vrouwen. We hebben een aantal toffe sneakers voor jou er tussen uit gepikt om eens blik op te werpen. 

Veja

Veja is een Frans modemerk met stoere sneakers voor zowel mannen als vrouwen. Deze sneaker is herkenbaar aan de V van Veja aan de zijkant. De Veja heren sneakers nemen sterk toe in populariteit en worden inmiddels in meer dan 40 landen verkocht. Wat ontzettend gaaf is aan Veja is dat het een 100% duurzame schoen is gemaakt van ecologisch katoen en maakt het daarom een verantwoord product. Bekijk hier de Veja sneakers voor dames .

Nike Air Max

De Air Max van Nike is misschien wel ‘s werelds bekendste sneaker die het al jaren goed doet. In Nederland is de Air Max ontzettend populair en een tijdloze schoen die nooit uit de mode raakt. De Air Max is door de jaren heen flink veranderd maar blijven de klassieke stijl nog steeds ontwerpen. Zo is er voor iedereen een Air Max die bij hen past. Daarnaast doet Nike speciale collabs met andere modemerken waar dan een gelimiteerde Air Max uitrolt die uniek is. 

Nubikk

Een merk dat stevig aan de weg timmert is Nubikk. Opgericht in 2012 heeft dit schoenenmerk in korte tijd veel fans gewonnen voor de schoenen die stijlvol zijn maar ook sportief. Begonnen als schoenenmerk zijn ze de laatste twee jaar ook gestart met de verkoop van shirts, hoodies en petjes. Nubikk is zeker een merk om in de gaten te houden want met de gave collecties die ze ieder jaar ontwerpen zijn ze zeer vernieuwd op de schoenenmarkt. 

Floris van Bommel

Een echt nederlands schoenenmerk is Floris van Bommel. Met gewaagde designs maken zij sneakers die eruit springen. Dit doen zij door verschillende kleuren en materiaalsoorten te gebruiken in hun ontwerp. Naast opvallende sneakers voor de hippe man, maken ze ook sneakers die meer stijlvol zijn en meer volwassenheid uitstralen. Al tien generaties lang maken zij schoenen en proberen dit op een steeds verantwoorde manier te doen.