De grootste kledingmerken worden dezer daags gekocht omdat ze mooi, duur en niet veel voorkomend zijn. Hetzelfde geldt voor sommige dure automerken. Helaas wordt er weinig aandacht besteed aan de oorsprong en achtergrond geschiedenis van een merk. Het dure automerk Lamborghini komt bijvoorbeeld van tractors. Dit dure automerk levert overigens nog steeds tractors. Parajumpers is een voorbeeld van zo’n veel gekocht groot merk.  Als het om jassen gaat, is Parajumpers zeer bekend. Het merk is ontstaan in een samenwerking tussen Ape en ontwerper Massimo Rossetti. Rossetti ontwierp zijn ideeën voor Winterjassen in Alaska. Er zijn meerdere factoren die leiden tot het ontwerp zoals het nu is. De Amerikaanse style sportjassen was één van die invloeden. Rossetti had een grote voorliefde voor deze soort jassen. Ook is het merk gebaseerd op de PJ’s. Dit zijn redding eenheden. Net zoals de redding eenheden zijn Parajumpers uniek en hebben ze hoogstaande vaardigheden en technieken. Deze kwaliteiten zijn zeker terug te zien in de kwaliteit van de jassen. De zomerjassen en de parajumper winterjas zijn de meest bekende producten. Deze dons jassen zijn gemaakt van een hoogwaardige lichtgewicht stof. Deze stof zorgt ervoor dat de jassen heel erg comfortabel aanvoelen. De jassen hebben een afneembare capuchon en vrijwel altijd een openstaande kraag.

Moose Knuckles

Om in de trend van lekkere warme jassen te blijven, praten we verder over het merk moose knuckles. Dit merk is in 2007 opgericht. Bij de oprichting had de maker een duidelijke visie. De meeste exclusieve en elegante winterjassen maken. Dit is een ambitieuze visie. Hier boven op kwam de eis dat de jassen bestand zijn tegen extreme kou. De subtiele accenten en luxe materialen zorgen ervoor dat de jassen van Moose Knuckles worden gezien als een klasse apart.

Warmte

Er is dus niets lekkerder in de winter dan een goede winterjas. Zowel Parajumpers als Moose Knuckles kunnen voorzien in deze winterse behoefte. Beide merken bieden jassen voor zowel mannen als vrouwen. De luxe producten en specifieke designs laten dit ook wel zien. Deze zijn namelijk afgestemd op de geslachten. Wanneer je van plan bent om een warme jas te kopen, wil je deze natuurlijk eerst passen. Je kunt hiervoor naar een winkel gaan, daar staan specialisten klaar die je helpen om een jas te kiezen die bij je past. Een warme winterjas werkt namelijk het best wanneer deze precies past bij jouw. Wanneer dat is gelukt kan geen koude winter jou nog stoppen!