Heb jij binnenkort een business meeting? Of heb je die regelmatig? Dan is het slim om een aantal kledingstukken in huis te hebben om goed voor de dag te komen. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden!

Focus op pasvorm

De gouden regel, in elke op maat gemaakte stijl van mannen, is kleding kopen die goed bij je past. Niets vernietigt een outfit – ongeacht de dresscode en hoe duur de kleding ook is – zoals een slecht passend jasje, shirt of broek. Het eerste geheim om er slim uit te zien, is de juiste maat. Schouders, taille en armlengte.

Begin met de basis

Nadat je de pasvorm hebt bepaald, kun je beginnen met het opbouwen van je garderobe. Begin met stukken die gemakkelijk te mixen en matchen zijn, zodat je de grootste waar voor je geld krijgt, door jassen te verwisselen met broeken en shirts met stropdassen voor een andere look elke dag. Als je een selectie hebt gemaakt, kun je creatiever worden met textuur, kleur en patroon.

De Business Casual Essentials

Als u uw selectie van essentiële zaken zorgvuldig samenstelt, kunt u met een minimum aan inspanning een maximale veelzijdigheid bereiken (wat cruciaal is in de ochtenden en u hebt uw koffie nog niet eens gehad).

Blazer

De jas begint goed met pasvorm en moet vierkant en nauwsluitend op de schouders zitten (geen pieken) en slank langs de zijkanten worden gesneden en net onder je billen worden afgewerkt. Mouwen die een paar centimeter boven de duim uitkomen, komen samen met de manchet van het overhemd. Raadpleeg een kleermaker om dit allemaal voor je uit te zoeken.

Wanneer de hitte aanstaat, houdt een beige blazer van puur katoen of linnenmix je koel op kantoor. En de warme, aardetinten zullen het kantoor opfleuren, zwemmen in een zee van marinejassen, waardoor je opvalt, om een ​​goede reden.

Overhemden

Overhemden zijn daarnaast een goede uitkomst om netjes voor de dag te komen. Overhemden gebruik je namelijk voor alles en daarom is het slim om er genoeg van in huis te hebben! Hierdoor heb je allerlei verschillende mogelijkheden om aan te trekken naar een business meeting.

Uiteindelijk kan je natuurlijk met pakken helemaal goed voor de dag komen. Dan ben je volledig in stijl. Kies een pak die je met verschillende overhemden kan combineren zodat je meerdere opties hebt!